Najnovšie články
Vedúca PK: Mgr. Valéria Marťáková Členky PK: Mgr. Eva Malíšková PhD., Mgr. Alžbeta Lipniaková, Mgr. Renáta Milčáková Zoznam diel povinnej literatúry * povinné podľa cieľových požiadaviek * povinné podľa vzdelávacieho štandardu Pozn. : Povinné diela sú označené hviezdičkou. Neoznačené diela sú len odporúčané. 1. ROČNÍK STAROVEK Sofokles: Antigona** STREDOVEK Proglas* Život sv. Konštantína* HUMANIZMUS A […]
![](https://gsfalev.sk/wp-content/uploads/2014/10/PZ_17_18-150x150.jpg)
Zoznam pedagógov, vyučovacie predmety PaedDr. Marta Zabielna, PhD., riaditeľka školy, matematika a informatika PhDr. Soňa Polláková, zástupkyňa riaditeľky školy, nemecký jazyk a dejepis Mgr. Natália Bajtošová, anglický jazyk, , koordinátorka DofE, koordinátorka Školského parlamentu RNDr. Lucia Bizoňová, biológia a chémia Mgr. Janka Brincková, nemecký jazyk, geografia Mgr. Patrik Bobák, telesná výchova, geografia Mgr. Ingrid Gregoríková, nemecký […]
Jazykovedné predmety Slovenský jazyk a literatúra, hudobná výchova, výtvarná výchova, umenie a kultúra – Mgr. Valéria Marťáková Členovia : Mgr. Alžbeta Lipniaková, Eva Malíšková, PhD., Mgr. Renáta Milčáková, slovenský jazyk a literatúra (viac informácií tu) anglický jazyk Nemecký jazyk a ruský jazyk – Mgr. Janka Brincková Členovia : Mgr. Ingrid Gregoríková,, PhDr. Soňa Polláková nemecký jazyk Prírodovedné predmety Biológia, chémia […]
Jedálny lístok na celý týždeň nájdete na www.eskoly.sk/klastorna38/jedalen
Príloha č. 1 k vyhláške č. 330/2009 Z. z. ZÁSADY NA ZOSTAVOVANIE JEDÁLNYCH LÍSTKOV V ZARIADENÍ ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA Časová štruktúra jedálnych lístkov počas piatich stravovacích dní v jednozmennej prevádzke jedálny lístok obsahuje a) dve hlavné mäsové jedlá, b) jedno hlavné jedlo so zníženou dávkou mäsa s nadstavením, c) dve hlavné jedlá múčne a zeleninové, ktoré […]
Na základe výnosu Ministerstva pôdohospodárstva a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004-100 o označovaní potravín v znení výnosu č. 1761/2005-100 a výnosu č. 3069/2005-100 je povinnosťou školských jedálni informovať rodičov o obsahu alergénov a potravinách. V jedálnom lístku sú alergény označené číslom pri príslušnom jedle. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda…) a výrobky z nich kôrovce a výrobky z nich vajcia a výrobky z nich ryby […]
Informácie pre stravníkov, finančné limity, prihlasovanie a odhlasovanie zo stravy, výdaj stravy, dozor v jedálni, zoznam zamestnancov.
Gymnázium vzniklo v zmysle zákona SNR č.542/1990 Zb. a bolo Ministerstvom školstva SR zaradené do siete stredných škôl na Slovensku dňa 16.8.1991. Napriek tomu, že zriadovateľ školy bol vlastníkom viacerých budov v Levoči, v tom čase nedošlo k uvoľneniu ani jednej z nich pre naše potreby.