Najnovšie články

Predmetová komisia SJaL

Vedúca PK: Mgr. Valéria Marťáková Členky PK: Mgr. Eva Malíšková PhD., Mgr. Alžbeta Lipniaková, Mgr. Renáta Milčáková Zoznam diel povinnej literatúry * povinné podľa cieľových požiadaviek * povinné podľa vzdelávacieho štandardu Pozn. : Povinné diela sú označené hviezdičkou. Neoznačené diela sú len odporúčané. 1. ROČNÍK STAROVEK Sofokles: Antigona** STREDOVEK Proglas* Život sv. Konštantína* HUMANIZMUS A […]

4. októbra 2014 22:19
Pedagogický zbor

Zoznam pedagógov, vyučovacie predmety PaedDr. Marta Zabielna, PhD., riaditeľka školy, matematika a informatika PhDr. Soňa Polláková, zástupkyňa riaditeľky školy, nemecký jazyk a dejepis Mgr. Natália Bajtošová, anglický jazyk, výchovná poradkyňa RNDr. Lucia Bizoňová, biológia a chémia Mgr. Janka Brincková, nemecký jazyk, geografia Mgr. Patrik Bobák, telesná výchova, geografia Mgr. Dávid Holubjak, rímskokatolícke náboženstvo RNDr. Antónia Jakubcová, […]

4. októbra 2014 21:17
Predmety

Jazykovedné predmety Slovenský jazyk a literatúra, hudobná výchova, výtvarná výchova, umenie a kultúra – Mgr. Valéria Marťáková Členovia :  Mgr. Eva Malíšková, PhD., Mgr. Renáta Milčáková, slovenský jazyk a literatúra (viac informácií tu) anglický jazyk Cudzie jazyky – Mgr. Eva Malíšková, PhD. Členovia : Mgr. Janka Brincková, PhDr. Soňa Polláková, Mgr. Natália Bajtošová, Mgr. Daniele Tomasello nemecký jazyk Prírodovedné predmety […]

4. októbra 2014 20:52
Zásady na zostavovanie jedálnych lístkov

Príloha č. 1 k vyhláške č. 330/2009 Z. z. ZÁSADY NA ZOSTAVOVANIE JEDÁLNYCH LÍSTKOV V ZARIADENÍ ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA Časová štruktúra jedálnych lístkov počas piatich stravovacích dní v jednozmennej prevádzke jedálny lístok obsahuje a) dve hlavné mäsové jedlá, b) jedno hlavné jedlo so zníženou dávkou mäsa s nadstavením, c) dve hlavné jedlá múčne a zeleninové, ktoré […]

4. októbra 2014 19:02
Informácie pre alergikov

Na základe výnosu Ministerstva pôdohospodárstva a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004-100 o označovaní potravín v znení výnosu č. 1761/2005-100 a výnosu č. 3069/2005-100 je povinnosťou školských jedálni informovať rodičov o obsahu alergénov a potravinách. V jedálnom lístku sú alergény označené číslom pri príslušnom jedle. obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda…) a výrobky z nich kôrovce a výrobky z nich vajcia a výrobky z nich ryby […]

4. októbra 2014 18:57
Zo školskej jedálne

Informácie pre stravníkov, finančné limity, prihlasovanie a odhlasovanie zo stravy, výdaj stravy, dozor v jedálni, zoznam zamestnancov.

4. októbra 2014 18:46
Z histórie školy

Gymnázium vzniklo v zmysle zákona SNR č.542/1990 Zb. a bolo Ministerstvom školstva SR zaradené do siete stredných škôl na Slovensku dňa 16.8.1991. Napriek tomu, že zriadovateľ školy bol vlastníkom viacerých budov v Levoči, v tom čase nedošlo k uvoľneniu ani jednej z nich pre naše potreby.

4. októbra 2014 18:26