• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Vysoká päťka je o tímovosti

Medziškolská hra na popularizáciu angličtiny a neformálneho učenia napísala svoju piatu kapitolu. Zorganizovali sme piaty ročník súťaže pre základoškolské družstvá okolitých škôl Give Me 5! Že je očakávanou februárovou súťažou pre žiakov zo základných škôl, nám naši hostia opätovne potvrdili.

V zábavných disciplínach nemuseli potvrdiť vedomosti o nepravidelných slovesách, ani tvoriť predprítomný čas, pretože raz rozhodoval čas a rýchlosť, raz šťastie, možno risk alebo tvorivosť… Víťazmi boli hneď viacerí, blahoželáme bronzovým žiakom Základnej školy na Námestí Štefana Kluberta v Levoči, striebornému nášmu družstvu kvarty a víťazom tohtoročnej Vysokej päťky zo ZŠ v Spišskom Štvrtku.

High Five dávame aj moderátorom súťaží za výkon v prezentačných a jazykových zručnostiach, technickému tímu za nasadenie a vynikajúcu prácu, pani kuchárkam do kuchyne za prvotriedne muffiny a čaj, ktoré chválili naozaj všetci, občianskemu združeniu pri našej škole za finančnú pomoc na odmeny pre víťazov, vedeniu školy za podporu a napokon aj všetkým členkám predmetovej komisie anglického jazyka, lebo vedia a overili si, že „nie sme tím, pretože spolu pracujeme, ale spolupracujeme“.

                                    – abc –

Natália Bajtošová | 28.2.2020 15:38:55 | Fotogalérie, Školská jedáleň, Súťaže, Uchádzači