• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Správy zo športu

Hádzaná stredných škôl
Dňa 23. marca 2016 sa  v športovej hale SOŠ Majstra Pavla konalo okresné kolo žiakov a žiačok SŠ v hádzanej. Naši žiaci a prvýkrát aj žiačky vôbec nesklamali, o čom svedčí aj ich umiestnenie. Zo súťaže si obe družstvá odniesli prvé miesto a postup do krajského kola. Za žiakov nás reprezentovali: Michal Ščurka, Dominik Hronec, Peter Džugan, Daniel Sanitrik, Adam Lazar, Daniel Abrahamovský, Jozef Gura, Martin Németh, Ladislav Suchý a Kristián Bukšár. Za žiačky nás reprezentovali: Karolína Dovalová, Erika Žiltová, Lucia Kotradyová, Jozefína Sterančáková, Petronela Závacká, Barbora Buríková, Lenka Škotková, Lea Fabiniová, Michaela Orinčáková.
Obom družstvám srdečne blahoželáme a prajeme veľa športových úspechov v  krajskom kole.
Basketbal základných škôl
Dňa 22.3.2016 sa naši chlapci z kvarty A a tercie A zúčastnili okresného kola v basketbale ŽŠ a osemročných gymnázií v zložení: Matej Pokrievka, Jonáš Malíšek, Viliam Suchý, Adam Urban, Damián Sebastián Bocko, Martin Dzurňák, Denis Závacký, Richard Šilon, Martin Tancár a Peter Homola. Naši chlapci nesklamali a po troch víťazstvách v skupine  postúpili do finále. Hoci získať prvenstvo vo finále sa nám nepodarilo, čo chlapcov veľmi mrzelo, odniesli sme si zaslúžené druhé miesto.
Floorbal základných škôl
Dňa 18. marca 2016 sa naše dievčatá z kvarty A, tercie A a sekundy A v zložení: Timotea Jarošová, Elena Longauerová, Viktória Bendžalová, Viktória Adamkovičová, Klára Klingová, Katarína Samelová, Ester Lesia Juhasová, Viktória Cehuľová, Lívia Pokrievková a Barbora Cvoligová zúčastnili okresného kola vo floorbale ZŠ a osemročných gymnázií. Naše dievčatá po napínavom finále obsadili krásne a zaslúžené druhé miesto. Srdečne im blahoželáme a veríme, že na budúci rok to bude prvé miesto.
Basketbal stredných škôl
Dňa 3.3.2016 sa v športovej hale SOŠ poľnohospodárskej uskutočnilo okresné kolo v basketbale žiakov a žiačok SŠ. Naši chlapci – Michal Ščurka, Adam Lazar, Samuel Gibala, Peter Džugan, Daniel Abrahamovský, Matej Pokrievka, Jozef Gura, Boris Kočko, Michal Ilečko a Samuel Lazar – obsadili pekné druhé miesto. Dievčatá – Karolína Dovalová, Barbora Buríková, Lenka Škotková, Lea Fabiniová, Petronela Zavacká, Natália Lorková, Daniela Dravecká, Lucia Kotradyová  a Ester Lesia Juhasová skončili na treťom mieste.
Chlapcom aj dievčatám srdečne blahoželáme!
Volejbal základných škôl
Okrem basketbalu sa 3.3.2016 konalo aj okresné kolo vo volejbale žiakov ZŠ v Spišskom Podhradí. Naši chlapci – Peter Homola, Adam Urban, Martin Dzurňák, Martin Tancár, Jakub Hlubek, Damián Bocko, Viliam Suchý, Lukáš Bajtoš, Juraj Žilt, Denis Závacký – sa umiestnili na zaslúženom treťom mieste.  Srdečne blahoželáme!
Vyučujúci Tv, foto: CVČ Olymp Levoča
Natália Bajtošová | 23.3.2016 16:31:35 | Súťaže