• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Školské športové dni 2021

Po ročnej prestávke sme znova bojovali o góly, body aj sekundy v 15 disciplínach - tímových aj individuálnych. Trinásty ročník školských športových hier sa konal 24. a 25. júna 2021. Dva tropické dni v kruhu úžasných ľudí.

„Skvelo zorganizovaná akcia. Mala hlavu aj pätu. Všetci sme sa veľmi zabavili. Nikto sa tam nenudil…. A hudba spravila veľa!“ – hodnotil priebeh DJ Pali.

„Zábava, šport, dobrá nálada a nové priateľstvá…“ – tieto slová dominovali v hodnotení Terky, Nikoly, Emy aj Natálky.

„Úžasne uvoľnené dni v kruhu nielen spolužiakov, ale aj študentov celej školy, každý bol zdravo súťaživý a dobre sme si zašportovali. Bol to dôkaz toho, že aj v škole sa môžme odreagovať a nie len učiť. Mohlo by byť takých dní viac počas roka.“ – za všetkých skonštatovala Kristína.

„Skvelá akcia pre utužovanie kamarátstiev a budovanie silnejšieho kolektívu, hudba, skvelá atmosféra, úsmevy žiakov nechýbali na každom kroku.“ – poznamenala Julka, jedna z hlavných asistentiek a hneď pridala aj poďakovanie všetkým učiteľom, rozhodcom, pomocníkom z radov súčasných aj bývalých študentov (Samo, Jakub, Daniel, Tomáš, Lívia, Barbora, Gorazd, Filip, Slavo), chlapcom zo ŽŠR Petrovi a Samovi.

„Ďakujem za akúkoľvek pomocnú ruku. Dostala som pozitívne ohlasy na niektoré nové aktivity, napr. boundovku. Prekvapilo ma, že sme dokázali vyburcovať súťaživého ducha pri chodení po schodoch. Za dva dni sa podarilo spolu vyjsť z vestibulu na tretie poschodie spolu 711krát čo je 39816 schodov. Trieda II.A ukázala veľký potenciál  a talent, mala som v mojich žiakoch veľkú oporu! Tímového ducha si udržali aj v jednotlivých športových disciplínach. Trieda III.A mohla vyhrať, ak by sa zapojili všetci žiaci tejto triedy. Dúfam, že Šimonovo zranenie nebude vážne a rýchlo sa zotaví. Určite chcem pochváliť mladších žiakov (príma – kvarta), dodržiavali časový harmonogram a aktívne sa zapájali. Okrem nových aktivít sme si vyskúšali bezpapierovú verziu vyhodnocovania všetkých súťaží.“ – zhodnotila dôležité momenty p. Bajtošová.

 

Natália Bajtošová | 26.6.2021 16:51:30 | Aktivity, Fotogalérie, Žiacka školská rada