• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Platinum Jubilee Picknic

In 2022, Her Majesty The Queen will become the first British Monarch to celebrate a Platinum Jubilee after 70 years of service. Get involved in celebrating Her Majesty’s historic reign in the run up to the Platinum Jubilee Picknic which took place 27th May. Sviatočná atmosféra, fotografie, súťaž v tvorivosti - viac v článku

Platinové výročie sme oslávili počas hodín anglického jazyka – s hudbou, dobrou náladou a krásnym počasím sme vytvorili úžasnú atmosféru. Pripravili sme si anglický piknik s toastami, koláčikmi a inými dobrotami. Vyučovanie angličtiny nebolo jediným dôvodom na zorganizovanie tejto udalosti a predmetom diskusie – s britskou kráľovnou Alžbetou II. sme sa už niektorí mali možnosť stretnúť počas jej návštevy Slovenska (2008) v rámci vtedy veľmi úspešného projektu Dreams and Teams. Okrem toho, najdlhšie vládnuca  panovníčka môže byť aj pre nás symbolom zodpovednosti, oddanosti a vytrvalosti.

„Keď som pripravovala piatkové hodiny anglického jazyka a oznámila mojim žiakom svoje plány a predstavy, z ich reakcií a mimiky som usúdila, že som asi jediná, ktorá sa na anglický piknik teší. Neviete si predstaviť ako milo ma VŠETKY zapojené triedy prekvapili! Vlastnoručne pripravené dekorácie, vlajočky, nápoje (dokonca tea with milk), koláčiky, korunky, deky s hviezdami, košíky plné rôznych dobrôt, ovocné kreácie, poháriky, gitarka, tematické oblečenie, citáty… Žiaci boli úžasní! Za pomoc by som chcela poďakovať aj mojim kolegyniam.“ – udalosť skomentovala organizátorka N. Bajtošová, ktorá vyhlásila aj súťaž, v ktorej žiaci mohli vyhrať jej vlastnoručne vyrobený produkt.

Viac fotografií TU

Natália Bajtošová | 27.5.2022 15:50:54 | Fotogalérie, Študenti