• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Komu sa nelení, tomu sa zelení alebo 500-eurová poukážka určite nie je na zahodenie

Robiť dnes niečo navyše nie je veľmi populárne, a preto je žiakov, ktorí zareagujú na nejakú výzvu ohľadom súťaže ako šafránu. V rámci 5. ročníka celoslovenskej výtvarno-video súťaže Rodina a základné ľudské právo na život výzvu prijali dve žiačky našej školy, z ktorých obidve sa stali víťazkami vo svojej kategórii.

Cieľom tejto súťaže bolo zapojiť žiakov do vnímania a prežívania dôležitosti rodiny, dobrých vzťahov v rodine aj mimo nej a do vnímania dôležitosti ochrany života každého človeka a úcty k nemu bez ohľadu na jeho rasu, postavenie, veľkosť, či iné parametre.

Napriek tomu, že do súťaže bolo poslaných až 784 výtvarných diel a 25 videí od žiakov základných a stredných škôl, žiačka kvinty, Kristína Bartošová, obsadila 1. miesto v kategórii videí s videom pod názvom C´est la Vie a ako cenu získala darčekové poukážky nemenovaného internetového obchodu v hodnote spolu 500 eur a k tomu ešte volejbalovú a futbalovú loptu a   žiačka tercie, Hana Melcherová, 2. miesto vo výtvarnej kategórii ZŠ 5 – 9 s prácou pod názvom Stále spolu. Vyhrala BT slúchadlá Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro. Dievčatám úprimne blahoželáme, z ich diel i úspechov sa veľmi tešíme a prajeme im veľa tvorivých nápadov do ďalších súťaží.

M. Hvilová

Natália Bajtošová | 30.6.2021 10:58:03 | Súťaže, Úspechy našich žiakov