• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Cezpoľný beh – okresné kolo

Dňa 3.10.2017 (utorok) sa konalo okresné kolo v cezpoľnom behu ZŠ a 8-ročných gymnáziíí. Aj napriek nepriaznivému počasiu, to našich bežcov neodradilo a získali sme pekné ocenenia. V kategórii družstiev žiačok nás reprezentovali: Denisa Gallovičová, Lívia Pokrievková a Michaela Šefčíková. Obsadili 2. miesto a za jednotlivcov sa taktiež na 2. mieste umiestnila naša Denisa Gallovičová. Za družstvo žiakov nás reprezentovali Boris Gut, Filip Majerský a Peter Gaduš. Chlapci skončili na 3.mieste.

To, že máme viac šikovných bežcov a bežkýň potvrdil aj fakt, že aj napriek pravidlám súťaže, v ktorej môžu školu reprezentovať iba 3 účastníci, sa do súťaže zapojili aj Dáša Galliková, Barbora Cvoligová, Petra Rušinová, Oliver  Gaduš a štartovali mimo súťaž. Takiež obsadili popredné priečky.
Dňa 6.10.2017 (piatok) sa konalo okresné kolo v cezpoľnom behu SŠ. Naši chlapci: Adam Cehuľa, Martin Takáč, Samuel Lazar potvrdili minuloročné víťazstvo a opäť si vybojovali postup do krajského kola, ktoré sa bude konať 12.10.2017 v Starej Ľubovni. Postup do krajského kola si vybojovala aj Karolína Dovalová, ktorá obsadila 1. miesto v kategórii jednotlivcov. V kategórií družstiev naše dievčatá: Karolína Dovalová, Katarína Mušinská a Denisa Gallovičová získali 2. miesto. Mimo súťaž štartovali aj Karolína Halečková, Adam Lazar a Jakub Hlubek, ktorý skončil na 2. mieste.
Všetkým Vám srdečne blahoželáme a držíme prsty v krajskom kole!
Vaši telocvikári
Foto: S. Suchý, CVČ Olymp Levoča
Natália Bajtošová | 8.10.2017 22:37:20 | 2017/2018, Fotogalérie, Súťaže