• INEKO Sme škola s veľmi dobrými výsledkami
    • AKTÍVNE ŠPORTUJME Stolný tenis - vyzvi svojich spolužiakov na dvojhru alebo štvorhru cez prestávku na treťom poschodí
    • ERASMUS+ Pracujeme v novom medzinárodnom biotechnologickom projekte
    • ŠKOLSKÝ PORIADOK Aktualizovaný v záložke Rodičia
    • MYŠLIENKA TÝŽDŇA "Šťastie nie je o získavaní všetkého, čo CHCEŠ. Je o radosti zo všetkého, čo MÁŠ." Internet

Cezpoľný beh – krajské kolo

Po medailovej žatve na okresnom kole v cezpoľnom behu žiakov a žiačok základných a stredných škôl, v ktorom sme vyhrali 3 kategórie družstiev a tieto doplnili aj víťazstvami jednotlivcov, sme s medailovými ambíciami cestovali aj na krajské kolo, ktoré sa uskutočnilo 13.10.2016 v jedinečnom areáli stredovekého vojenského tábora pod hradom Stará Ľubovňa. Výsledky aj fotografie nájdete v článku.

Naši reprezentanti si dokázali poradiť nielen s chladom, mrholením, nástrahami rozbahnenej trate, ale hlavne so súpermi a domov do Levoče sme viezli spolu 7 medailí a 3 diplomy.

Družstvo žiačok ZŠ v zložení Timotea Jarošová, Rút Majerská a Denisa Gallovičová obsadilo celkové 8. miesto, družstvo žiačok stredných škôl, ktoré reprezentovali Michaela Orinčáková, Katarína Mušinská a Karolína Dovalová skončilo na vynikajúcom 2. mieste a doslova „zlatým klincom“ zápolení bol beh žiakov stredných škôl. Náš bežecký tím v zložení Adam Cehuľa, Samuel Lazar a Daniel Abrahamovský si vybojovalo svojim umiestnením ako družstvo 1. MIESTO V KRAJSKOM KOLE a postupuje do celoslovenského finále, navyše Adam Cehuľa zo septimy dokázal zdolať všetkých súperov a súťaž jednotlivcov suverénne vyhral. BLAHOŽELÁME a držíme našim „zlatým chlapcom“ palce na celoslovenskom kole v Liptovskom Mikuláši.

Natália Bajtošová | 14.10.2016 05:59:03 | Fotogalérie, Súťaže