Give me 5 in 2018

Pri príprave tretieho ročníka sme nenechali nič náhode, keďže predchádzajúce dva ročníky zaznamenali skvelý ohlas a nadšenie z jej jedinečnosti. Súťaže sa zúčastnili žiaci z mnohých základných škôl z Levoče a okolia. Tímy boli zložené z piatich členov. Zanietení angličtinári súťažili v 5 úlohách rôzneho typu.

Súťaže Give me 5 sa zúčastnili žiaci zo všetkých základných škôl v Levoči: ZŠ Gašpara Haina, ZŠ  na Francisciho ulici a ZŠ Štefana Kluberta. Privítali sme aj hostí zo Smižian, Spišského Štvrtku, Spišského Podhradia a Harichoviec. Ďalší tím tvorili žiaci kvarty A z nášho gymnázia. Pevne veríme, že sa účastníci naučili niečo nové a zlepšili si komunikačné schopnosti v angličtine. Po piatich napínavých súťažných kolách nasledovalo vyhodnotenie súťaže a vyhlásenie tohoročných víťazov. Tento titul si právom zaslúžili  žiaci Gymnázia sv. Františka Assiského v Levoči. Na druhej priečke sa umiestnili žiaci ZŠ Povýšenia sv. Kríža zo Smižian a tretie miesto získali žiaci zo ZŠ Námestie Štefana Kluberta v Levoči.
Všetkým víťazom i zúčastneným gratulujeme za ich excelentný výkon, ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalší ročník Give me 5.

O. Jaroš, foto: A. Urban

Natália Bajtošová | 20.2.2018 12:57:11 | Fotogalérie, Súťaže