Floorbal – okresné kolo

Krajší darček ku Deň učiteľov si ani nevieme predstaviť. Dnes sa konalo okresné kole vo florbale žiakov a žiačok SŠ v športovej hale ZŠ Francisciho v Levoči .

V družstve chlapcov nás reprezentovali: Marek Pacanovský, Jakub Závacký, Matej Pokrievka, Tadeáš Paluga, Martin Németh, Teodor Baran, Martin Takáč, Adam Cehuľa, Adam Lazar, Samuel Hrebeňár, Oktavián Olekšák, Jozef Gura. Chalani boli výborní. Nechýbala im bojovnosť, húževnatosť a vytrvalosť. Aj napriek 3 výhram a jednej remíze, chlapcom uniklo prvenstvo vo finále a v samostatných nájazdoch na bránku prehrali iba o jediný gól. Hrali výborne a pripravili nám veľmi napínavé chvíle. Odniesli si pohár za 2.miesto.

V družstvo dievčat nás reprezentovali: Petronela Závacká, Simona Pentráková, Karolína Dovalová, Timotea Jarošová, Barbora Buríková, Lívia Pokrievková, Lenka Škotková, Katarína Samelová, Barbora Cvoligová, Lucia Kotradyová, Michaela Orinčáková. Svojou bojovnosťou a vytrvalosťou si zabezpečili pohár za 1. miesto a postup do krajského kola, ktoré sa bude konať vo štvrtok 30.3. 2017 v Prešove. Dievčatá, držíme vám palce!
Vaši telocvikári
Foto: CVČ Olymp Levoča
Natália Bajtošová | 28.3.2017 19:38:26 | 2016/2017, Fotogalérie, Súťaže